Наруто Форум Форума на българските Наруто фенове |
|
| За киноманите... | |
|
+3SaSuKe'S_BeSt_FaN Mushroom ^Хината^ 7 posters | Автор | Съобщение |
---|
^Хината^ Symphony of Destruction
Брой мнения : 2642 Age : 33 Местожителство : Dead gardens where sun never rises Village : Neverland Akatsuki : Uchiha Itachi Клан : Sumeragi Техника : Demon hunter Registration date : 23.07.2008
| Заглавие: За киноманите... Нед Ное 23, 2008 6:30 am | |
| Любим жанр филми: Любим филм: Любим актьор/актриса: Любим цитат от филм: Любим саундтрак: Любим филм по книга: Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.): Любим сериал: Любим анимационен филм/аниме: Филмът, който съм гледал най-мното пъти: Филмът, който бих препоръчал на всички: Филмът, който ме разочарова: Последният филм, който гледах: Мнението ти за българското кино:
Моите отговори:
Любим жанр филми:Фентъзи, приключенски Любим филм:LOTR,Evita,Enemy at the gates, The phantom of te opera,Underworld, L change the world Любим актьор/актриса:Гари Олдмън,Виго Мортенсен,Джони Деп,Ал Пачино,Алън Рикмън,Робър Дениро,сър Кристофър Лий,Йън Маккел,Лив Тайлър, Кейт Бланшет, Кейт Бекинсел Любим цитат от филм:"No matter how gifted,alone you cannto change the world", L change the world Любим саундтрак:LOTR OST Любим филм по книга:LOTR Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.):TV-то или пред компа да си опна краката Любим сериал:Ало,ало Любим анимационен филм/аниме:Chrono Crusade,Death note, Wolf's rain, Elfen Lied, Vampire knight, Angel Sanctuary, Bleach, Naruto, Lion king (никой да не се смее, велика анимация е!) Филмът, който съм гледал най-мното пъти:LOTR:The two towers Филмът, който бих препоръчал на всички:Death note 1 и 2 и третата част L change the world Филмът, който ме разочарова:Harry Potter and the orden of Phoenix Последният филм, който гледах:Max Payen Мнението ти за българското кино: В миналото - велики филми, киото си заслужават да бъдат гледани. Сега - мижава работа | |
| | | Mushroom Tomi, Meisei, Chikara
Брой мнения : 1503 Age : 31 Сексуалност : Че аз откъде да я знам o_O Akatsuki : himitsu ~ Bloodline : неа Чакра тип : Reggae Registration date : 23.07.2008
| Заглавие: Re: За киноманите... Пон Ное 24, 2008 10:39 am | |
| Любим жанр филми: Комедии, романтични, драма, страшни от време на време xD Любим филм: Ооо, много са ! Любим актьор/актриса: Wentworth Miller, Анджелина Джоли Любим цитат от филм: В момента точно не се сещам xD Любим саундтрак: Сички от Властелина на Пръстените Любим филм по книга: Властелина Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.): Предпочитам кино, но предимно на компа Любим сериал: Prison Break, Загубени xD Любим анимационен филм/аниме: ТОМ И ДЖЕРИ ! Филмът, който съм гледал най-мното пъти: Карибски Пирати и проклятието на Черната Перла Филмът, който бих препоръчал на всички: Blow Филмът, който ме разочарова: Death Race Последният филм, който гледах: Джуно Мнението ти за българското кино: Провал, но може да се оправи с некой режисьор като мен :Р | |
| | | SaSuKe'S_BeSt_FaN B Criminal
Брой мнения : 926 Age : 31 Местожителство : Димитровград Village : Konoha Клан : Uchiha Registration date : 10.08.2008
| Заглавие: Re: За киноманите... Пон Ное 24, 2008 11:00 am | |
| Любим жанр филми:комедии,ужаси,фентъзи Любим филм:Harry Potter and the Sorcerer's Stone,LOTR,Titanic и още няколко но ще прекаля с изброяването Любим актьор/актриса:Джони Деп,Алън Рикман,Ричард Харис(поклон пред светлата му памет-невероятен актьор),Том Фелтън,Хелена Бонъм Картър,Ева Лонгория Любим саундтрак:Harry Potter and the Sorcerer's Stone Любим филм по книга:Harry Potter and the Sorcerer's Stone,Harry Potter and the Chamber Of Secrets Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.):пред компа и понякога по ТВ Любим сериал:- Любим анимационен филм/аниме:Царя Лъв,Омагьосаният император(с бг аудио ме разбива тва филмче) Филмът, който съм гледал най-мното пъти:не мога да определя -всички съм ги гледала по много пъти Филмът, който бих препоръчал на всички:Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street Филмът, който ме разочарова:всички части на Хари Потър след 2,Мумията 3,The Fog(и това ми се водило за страшен филм....) Последният филм, който гледах:The Forsaken Мнението ти за българското кино:може да се оправи,ако режисьорите имат по-голямо въображение.има много хубави български филми,които съхраняват духа и традициите на нашата държава,но мисля,че никой вече не се интересува от това,за жалост | |
| | | shmatity A Criminal
Брой мнения : 1709 Age : 32 Village : Leaf Клан : Hyuga Джуцу : генджуцу,тайджуцу Чакра тип : water Registration date : 24.07.2008
| Заглавие: Re: За киноманите... Пон Ное 24, 2008 1:17 pm | |
| Любим жанр филми:Исторически,фентъзи,приключенски,комедия Любим филм: Любим актьор/актриса: Актриса:Камерън Диас,Гонг Ли Актьори:Леонардо Ди Каприо,Робин Уилямс,Никълъс Кейдж и много други Любим цитат от филм:о доста са...ама да кажем"Що за човек е този който не прави света по-добър?"-Небесно царство Любим саундтрак:Бандите на Ню Йорк,Молен Руж,Хари Потър и още много други Любим филм по книга:Хари Потър, Валстелина и може би Шифъра на Леонардо Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.):принципно или на компа но в по честите случай на DVD-то а иначе ми се ще на кино Любим сериал:Монк, Доктор Хаус^^ Любим анимационен филм/аниме:ам...за аниме няма да пиша щото отиде се нявидя до утре...та за филмче...може би.. Филмът, който съм гледал най-мното пъти:мисля че е Такси или Бандите на Ню Йорк Филмът, който бих препоръчал на всички:хм...да кажем Списъкът на Шиндлер(ако ще го гледат 1 път) Филмът, който ме разочарова:Death Note1,2-Имаше само един момент който много ми хареса..иначе като цяло не беше добър...и мисля че героитене струваха Последният филм, който гледах:От другата страна Мнението ти за българското кино:мисля, има голям потецял да пробив на всякъде по света...но нещо май на режисьорите не им се ще да се прочуят...имаме невероятни филми с невероятни идей,но от доста време не сеъм гледала нов хубав БГ филм | |
| | | Engelhertz Спамер
Брой мнения : 1487 Age : 33 Местожителство : Маrejoa Akatsuki : Pain Registration date : 24.07.2008
| Заглавие: Re: За киноманите... Пон Дек 08, 2008 5:48 am | |
| Любим жанр филми: Комедия Любим филм: What happend in vegas , House Bunny,Fast and Furios :Tokio Drift American Pie 1-6 , и т.н Любим актьор/актриса: Камерън Диаз Любим цитат от филм : Немога да се сетя Любим саундтрак: Нямам Любим филм по книга: Нямам Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.): Тв Комп Любим сериал: Prison Break: Lost : Dr.House Amazing Race Fear Factor Aбе общо всичко дет дават по АXN i NOVA Любим анимационен филм/аниме:Death note,, Naruto, One Peace Yu-gi-oh Kaitou kamikaze jeanne ; Ghost in the shell Road To 2002 ; Pokemon ; Beyblade почти сичко от ртл 2 Филмът, който съм гледал най-мното пъти: Нямам си и понятие Филмът, който бих препоръчал на всички: Дяволът носи прада Филмът, който ме разочарова:Harry Potter and the orden of Phoenix Последният филм, който гледах: Филантропия Мнението ти за българското кино: Има много добри попадения и ся с тоя сериал забранена любов Аве има напредък | |
| | | Murd0c High Genin
Брой мнения : 279 Age : 33 Местожителство : Гоце Делчев Registration date : 24.07.2008
| Заглавие: Re: За киноманите... Пет Дек 19, 2008 4:20 pm | |
| Любим жанр филми:Фентъзи,Приключенски,Исторически Любим филм:Requiem For A Dream ,Lord Of The Rings ,Боен Клуб Любим актьор/актриса:Джони Деп , Анджелина Джоли Любим цитат от филм:не мога да се сетя сега Любим саундтрак:The Prodigy - Firestarter ot Ангелите на Чарли и Howerd Shore - Requeim For A Dream ot Requiem for a dream Любим филм по книга:Lord Of The Rings Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.):предимно на компа Любим сериал:Lost , One Tree Hill , Friends ,Малкъм Любим анимационен филм/аниме:Death Note , Naruto ,Evangelion Genesis Филмът, който съм гледал най-мното пъти:Lord Of The Rings 1 Филмът, който бих препоръчал на всички:Requiem For A Dream Филмът, който ме разочарова:Harry Potter and the orden of Phoenix .. голяма простотия Последният филм, който гледах:Флиртология Мнението ти за българското кино:В миналото велики филми , Време разделно , Тримата от запаса , Оркестър без име и т.н , а днес пълна БОЗА ... | |
| | | Still Hacked Akatsuki
Брой мнения : 753 Age : 30 Местожителство : бляблябля Akatsuki : Deidara Клан : саруватари Registration date : 17.08.2008
| Заглавие: Re: За киноманите... Пон Апр 06, 2009 3:25 am | |
| Любим жанр филми: Емм Комедия,драма,трагедия Любим филм: хаха ами няколко - 100 дейс уит мр арогантност ии доремифасола (оххх <3) и ддз,но има и други :д Любим актьор/актриса: Ъм..Нямам о.О Любим цитат от филм: Не вярвай на враговете си , но не разчитай винаги и на приятелите си :Д Любим саундтрак: ахх много са.. Любим филм по книга: Ари Отър :Д Начин за гледане на филми (на кино, DVD, видео, компютър и т.н.): се тая филм като филм и на псп мога да го гледам :Д Любим сериал: ъъ малкълм,женени с деца,ханнах лайнах :Д Любим анимационен филм/аниме:анимационен филм (неизживяно детство) - том и джери РУЛЗ! :Д то не е много филм ..уатевар аниме...- нана,кроно крусейд,чобитс,пет шоп оф хорър,(мне няма да кажа блийч Д , фумуфуууу ;3 найс ;Д, иии не ми се пише попринцип нямам любимо имам към 15 които ми харесват най - много :Д Филмът, който съм гледалАА най-мното пъти:Хари потър,най-изхабеното ми време без смисъл! Филмът, който бих препоръчалА на всички:хммм зависи какво гледат^^ Филмът, който ме разочарова:незнам не ги помня които ме разочероват ;Д Последният филм, който гледах:хмм беше някъв азиатски :Д ама как се казваше забравих:Д Мнението ти за българското кино:Има време докато станем нещо ваобще. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: За киноманите... | |
| |
| | | | За киноманите... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|